Oyma taş ne işe yarar ve nerede kullanılır?

Oyma taş ne işe yarar ve nerede kullanılır?

İleti ErAy » 29 Oca 2010, 18:18

Köyünüzün 2. bölgesinde bulunan Heuk-Young oyma taşları alıyor.Tabikide verdiğiniz oyma taşların bir karşılığı var.Verdiğiniz oyma taşları karşılığında ;

Geçiş bileti
YeÅŸil iksir (B) , (O) , (K)
Kırmızı iksir (B) , (O) , (K)
Mavi iksir (B) , (O) , (K)
Mor iksir (B) , (O) , (K)
Leylak
Gango kökü
BoÅŸ ÅŸiÅŸe
Çan çiçeği
Sudak balığı suşi gibi itemler alabilirsiniz

Resim

Geçiş biletini almak için depocudan alacağınız altın bara ihtiyacınız olacaktır.Altın bar yanınızda iken Heuk-Young'a gittiğiniz zaman "işte biraz altın" menüsü açılır ve altın barı verdiğiniz zaman geçiş bileti alırsınız.Geçiş bileti ile ışınlayıcıdan yada yaşlı adamdan yeni bölge olan sürgün mağarasına geçiş yapabilirsiniz.

Heuk-Young:
benim adım Heuk-Young.Ben bir tarihçiyim ve insanlarımızın eski kayıtlarını tutarım.İlk kopyalar üç imparatorluğun kuruluş hikayesini anlatıyor.Chunjo, Shinsoo gibi bizim ülkemiz Jinno da öyle.

İnsanların eskiden uzak bölgelere gitmek için kullandıkları kapıları araştırıyorum.Onları açmak için özel taşlara ihtiyacımız var.Özel simgeler taşıyorlar.Eğer bu taşlardan bulursan bana lütfen getir.Bunun için tabii ki seni ödüllendireceğim.

"O taÅŸlardan biraz buldum"
"Evet" menüsü karşınıza gelecek.

"O taşlardan biraz buldum" a basıp karşımıza takas edeceğimiz itemler geliyor

Takas edeceğiniz itemi seçiyorsunuz ve

Bu taşlara neden ihtiyacın var :
Bu taşlar çok eski imparatorluklardan kalma , artık kimse nasıl yapıldıklarını bilmiyor.O zamandan beri birçoğu kayboldu.İç bölgelerde eski kapılardan birini keşfettim ve şimdi onu açmama yardım edecek taşları arıyorum.Ancak mevcut büyüyü yönlendirmek için sadece oyma taşlara değil.Altınada ihtiyacım vardır.

Düzenleme : Etkinlik bitmiştir.Yani oyma taşlar işe yaramıyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy

Meslek: Öğrenci
YaÅŸ: 21

Oyun Klavuzları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir